De digitale Set-Up

De digitale Set-Up
dinsdag 16 juni 2020

Iedereen wil zolang mogelijk zijn/haar eigen gebit behouden. Maar als het door wat voor reden dan ook vervangen of gerestaureerd moet worden willen we dat zo voorspelbaar mogelijk doen.
Om voorspelbaar te werk te gaan is een goede voorbereiding noodzakelijk.
Je moet je afvragen wat is het einddoel en hoe komen we daar. 
We ontwerpen digitaal naar ieders wens een goed functioneel esthetisch plan. We bekijken ieder werkstuk individueel omdat niet iedere persoon hetzelfde is. Wat we nodig hebben om voorspelbaar te werken, zijn foto’s, een facebow-registratie en heel belangrijk het doel van de set-up.
Hoe we precies werken naar het einddoel dat bekijken we tijdens het ontwerpen. Bij uitgebreide casussen maken we een complete presentatie met daarin alle bevindingen die we tijdens het ontwerpen tegenkomen. Als een ontwerp klaar is dan plannen we een afspraak in om samen met uw tandarts het gemaakte plan te beoordelen en eventueel aan te passen. Zo creëren we een nieuwe lach in de meest ideale functie. Hiervan printen we modellen en maken daar mallen op.
Wat kan je allemaal doen met de modellen ; motivatie mock-up in demo, gingivia correctie, tijdelijke voorziening maken, tijdens prepareren ruimte bepalen.