Wij leren

VDS Tandtechniek is al vele jaren een erkend leerbedrijf voor mbo’ers. Niet alleen studenten die tandtechnicus willen worden begroeten we graag, ook andere technisch opgeleide mbo’ers zien en begeleiden we met plezier. VDS Tandtechniek is een koploper op het gebied van digitalisering.
Alle producten ontwerpen we digitaal, die we vervolgens in eigen huis frezen en/of 3D-printen. Bij je eerste bezoek aan VDS Tandtechniek zul je ontdekken hoe onze digitale werkstraat is ingericht. Ben je geïnteresseerd in tandtechnische werkzaamheden? Dan is VDS Tandtechniek jouw beste leerbedrijf!
Vanwege de verregaande digitalisering binnen ons bedrijf en ons streven naar perfecte reconstructieve tandtechniek, begeleiden we veel leergierige studenten die een passie hebben voor onze innovatieve en technische manier van werken. 
Meer dan 75 procent van alle werkzaamheden bij VDS Tandtechniek zijn inmiddels gedigitaliseerd. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde jonge technici die interesse hebben in o.a. digitale tandtechniek, het aansturen van een freesmachine of een 3D-printer.